Tuotteet


bphair

BPcare hiustenhoitotuotteet.

    *Tästä sarjasta meiltä saatavilla erinomainen pitkien ja käsiteltyjen hiusten tehohoitoaine Quick Mask, ravitseva, sileyttä ja kiiltoa tuova hiusöljy Luxury Drops sekä selvittävä law school personal statement writing service ja sähköisyyttä poistava jätettävä hoitoaine Luxury Mist.*

”Suomalainen BPhair -hiustenpidennysten kehittäjä ja kampaajayrittäjä Anne Kaismo on lanseerannut kotimaisen hiustenhoitosarjan pitkille ja käsitellyille hiuksille.

Suomalaisen kampaajan kehittämä hiustenhoitosarja pitkille ja käsitellyille hiuksille on sarja,
jonka kehityksen takana on luja tahto kehittää parasta, mitä jokainen pitkähiuksinen nainen ansaitsee. Sarjan tuotteet antavat hiuksille elinvoiman, joka kestää, tuntuu ja näkyy.
Sarjan tuotteet ovat kehitetty myös hiustenpidennysten erityisvaatimuksiin.

Elegantin tuoksuiset tuotteet sisältävät korkealuokkaisia raaka-aineita, joiden ansiosta tuotteiden hoito-, suoja- ja selvitysteho ovat ensiluokkaista. Innovatiivisessa tuotesarjassa on myös käyttäjäystävällisiä oivalluksia, kuten erityisesti pitkille hiuksille kehitetty
Quick Mask -hoitoaine, joka toimii vaikutusaikaa säädellen niin pika- kuin tehohoitona.”

Lisätietoa Bpcare hiustenhoitotuotteista löydät sivuilta www.bphair.fi

kategoria_ism_600x400

Cutrin ISM

”Pohjoinen hius on poikkeuksellisen muotoinen, pehmeä ja lasimainen. Siksi se vaatii poikkeukselliset hoitotuotteet. CUTRIN ISM on ainoa pohjoismaisille hiuksille kehitetty kampaamolaatuinen hiustenhoitosarja, josta löytyy yksilöllinen hoitoratkaisu jokaiselle pohjoiselle hiustyypille ja -tarpeelle.

ISM-sarjan ainutlaatuinen ARCTIC ACTIVE COMPLEXTM -teknologia hoitaa, suojaa ja hellii hiuksia hiuslaadun ja hoitotarpeen mukaan erikseen valittujen arktisten aktiiviaineiden voimalla. Siksi se tuo asiakkaasi hiusten parhaat puolet esiin.

Kattavasta kampaamosarjasta löytyy oikeanlaiset tuotteet niin normaaleille, hennoille, vahvoille, suorille, kiharille, taipuisille, kuiville, hauraille, värjätyille, vaativille, herkästi latistuville, sähköistyville, kemiallisesti edubirdie.com essays käsitellyille, pitkille kuin lyhyillekin pohjoismaisille hiuksille.”

kategoria_chooz_600x400

 

CHOOZ

SÄÄNKESTÄVÄÄ MUOTOILUA

”Vaikka taivaalta vihmoisi räntää, tuuli tuivertaa ja pakkanen paukkuu, on hiuksillamme oikeus näyttää upeilta joka päivä. Innovatiivinen CUTRIN CHOOZ -hiustenmuotoilusarja on kehitetty erityisesti pohjoiselle hiustyypille ja pohjoisen haastaviin olosuhteisiin.

Tuotteet suojaavat sekä hiuksia että kampausta kosteudelta, viimalta, auringon haitallisilta säteiltä ja mekaaniselta kulutukselta latistamatta hennoimpiakaan hiuksia. Hellävaraisissa muotoilutuotteissa on lämpö-, kosteus- ja UV-suoja käyttötarkoituksen mukaan.

Rakenna, muotoile, viimeistele ja hämmästy.”

Lisätietoa Cutrinin tuotteista löydät sivuilta www.cutrin.fi

 

IdHair

IdHair

*Olemme poimineet parhaat tuotteet valikoimiimme tästä sarjasta.*

”IdHAIR elements on syntynyt vahvasta pohjoisen ankaran ilmaston sekä hiusten rakenteen tuntemuksestamme. IdHAIR elements -tuotteet sisältävät luonnon parhaita raaka-aineita, eivätkä ne sisällä lainkaan parabeeneja. Nauti miellyttävän rentouttavasta puhtauden tuoksusta samalla kun tuotteet syleilevät ja hellivät hiuksiasi!”

www.idhair.fi